Yoga op Engelsmanplaat

Yoga op Engelsmanplaat

Wij organiseren ook yogatochten op de Engelsmanplaat. Wat is er nou leuker dan met een stoere reddingboot naar de meest rustgevende omgeving in Nederland te varen en daar in alle stilte het yoga te ervaren. Met op de achtergrond alleen het geluid van de zee, de wind en de vogels. Voor groepen van 8 tot en met 12 personen.  Ook is het mogelijk om bij dit arrangement een hapje en een drankje of een simpele lunch aan boord te nuttigen. Deze vaartocht is afhankelijk van het getij. Bel of mail ons voor meer informatie.


YogaJanZeeman10

OP DIT MOMENT IS HET ARRANGEMENT MET TOUR DE WADDEN HELAAS NIET BOEKBAAR.
TOUR DE WADDEN KAN DE 1,5 METER AFSTAND T.A.V. DE DOOR HET KABINET GESTELDE CORONAMAATREGELEN NIET GARANDEREN

Nieuw is een arrangement met Tour de Wadden. De tour start op de Grote Markt in Groningen alwaar de WaddenExpress (VW T2 oldie uit ’69) gereed staat voor de rit naar Lauwersoog.  Daar wordt ingescheept op de historische reddingboot Gebroeders Luden om naar de Engelsmanplaat te varen. Boek dit arrangement op www.tourdewadden.nl

Kledingadvies:

– gemakkelijk zittende kleding
– warme kleding (voor na de les)
– slippers en warme schoenen
– flesje water / drinken en broodje voor onderweg
– grote en kleine handdoek
– winddicht jack

Met eigen  yoga-groep naar Engelsmanplaat? Ook dat is mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Er bestaat een kans op afgelasting vanwege het weer. Deze kans is overigens niet heel groot. Evenwel behouden we ons het recht om een tocht vanwege bovenstaande af te gelasten. Dit geldt ook bij onvoldoende deelname.