Yoga op Engelsmanplaat

Yoga op Engelsmanplaat

Wij organiseren ook yogatochten op de Engelsmanplaat. Wat is er nou leuker dan met een stoere reddingboot naar de meest rustgevende omgeving in Nederland te varen en daar in alle stilte het yoga te ervaren. Met op de achtergrond alleen het geluid van de zee, de wind en de vogels. Voor groepen van 8 tot en met 12 personen.  Ook is het mogelijk om bij dit arrangement een hapje en een drankje of een simpele lunch aan boord te nuttigen. Deze vaartocht is afhankelijk van het getij. Bel of mail ons voor meer informatie.YogaJanZeeman10

Kijk voor data op www.yogaophetwad.nl

Kledingadvies:

– gemakkelijk zittende kleding
– warme kleding (voor na de les)
– slippers en warme schoenen
– flesje water / drinken en broodje voor onderweg
– grote en kleine handdoek
– winddicht jack

Met eigen  yoga-groep naar Engelsmanplaat? Ook dat is mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Er bestaat een kans op afgelasting vanwege het weer. Deze kans is overigens niet heel groot. Evenwel behouden we ons het recht om een tocht vanwege bovenstaande af te gelasten. Dit geldt ook bij onvoldoende deelname.

Downward facing dog op een zandplaat: doe yoga op het Wad | TheSuusjeQ

Zoals jullie misschien wel weten ben ik een echte Wadden-liefhebber. Ik kom denk ik gemiddeld elk jaar wel op een Waddeneiland, en afgelopen jaar ontdekte ik ook de Waddenkunst: Harlingen en het Groningse Waddenland. Want om te genieten van het Wad hoef je niet per se op een Waddeneiland te verblijven.