Donateursdag 2017

Op zaterdag 23 september aanstaande wordt wederom de jaarlijkse donateursdag van de Stichting tot behoud Gebroeders Luden gehouden te Lauwersoog. U bent van harte uitgenodigd.

De mogelijkheid bestaat om met de Gebroeders Luden een tocht te maken en even uit te waaien op het Wad. Er zullen twee tochten gemaakt worden, te beginnen om 11.00 uur, waarbij we  richting het Westgat varen. De tochten zullen ongeveer 2 uur duren. De volgende tocht zal dan plaatsvinden om 14.00 uur.
Vanwege de veiligheid en overheidsmaatregelen varen we met maximaal 12 passagiers.

Introducés zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen meevaren voor € 10,-. De mogelijkheid bestaat om voor een bedrag van € 15,- extra een jaar lang donateur te zijn van de Stichting. Hiermede ondersteunt u de instandhouding van dit varend erfgoed.

U bent vanaf 10.00 uur welkom op ons onderkomen “de Stuurhut”  te Lauwersoog  Haven 20 alwaar koffie en iets lekkers voor u klaar staan om in een ongedwongen sfeer van gedachten te wisselen. Ook voor de lunch wordt gezorgd. Ruime parkeergelegenheid is aanwezig. U kunt zich aanmelden via ons emailadres info@gebroeders-luden.nl of telefonisch 06-12293397. Dit om enig inzicht te hebben over het te verwachten aantal belangstellenden.

Tot ziens op 23 september aanstaande!

Geplaatst in Nieuws |