Reddingbootdag Eemshaven

 

De eerste twee grote evenementen zijn alweer achter de rug. De Dag van de Garnaal en de nationale reddingbootdag, deze vonden plaats op 6 mei. De reddingbootdag is de nationale open dag van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Bij alle 45 stations in Nederland kon het publiek weer zien en beleven hoe de vrijwillige redders hun werk uitvoeren. De Gebroeders Luden was aanwezig bij Station Eemshaven. Op vrijdag 5 mei naar de Eemshaven hadden wij enkele gasten mee, deze hebben erg genoten van de reis. Op de zaterdag hebben we vaartochten verzorgd voor het station. En zondag zijn we weer teruggevaren.

  

Op Lauwersoog was ons onderkomen aan de wal, “De Stuurhut” open voor publiek. Er werd een film vertoond in onze expositieruimte. Buiten hadden wij een stand met verkoopartikelen en informatie over de Gebroeders Luden. Ook het scheepsmodel wat we buiten hadden neergezet, kreeg veel belangstelling. Het weer werkte mee, en er kwam veel publiek op de activiteiten af. We kunnen terugkijken voor beide evenementen op een succesvolle dag.

 

Foto’s REDLUM

Geplaatst in Nieuws |