NLdoet 2017

Ramen van binnen en buiten gewassen, de entree opgefrist. De groene boei geschuurd en geverfd. En wat waren het flinke meiden van De Friese Poort in Dokkum. Ook de vader van een van de meiden, die ze gebracht had, bleef om mee te helpen. Tussen de middag genoten van Groentesoep/Gryntesop en Champignonnensoep(speciaal voor Jaap) en heel veel lekkere broodjes. Al met al een hele zinvolle en gezellige dag. Bedankt meiden(en heit) en NLdoet!

Op vrijdag ochtend kwamen wij aan op Lauwersoog. Mijn vader Piet was de chauffeur en wou graag mee helpen omdat hij het erg interessant vind. We werden leuk ontvangen en hebben eerst even koffie/thee gedronken en even gekletst. Daarna kregen we een rondleiding op de reddingsboot de Gebroeders Luden. Dit was erg leuk en interessant. Na de rondleiding hebben we de stuurhut aan wal opgeruimd/schoongemaakt. We hebben heerlijk geluncht en toen weer even opgeruimd/schoongemaakt. Dit was ook erg gezellig. Weer even koffie/thee gedronken en alles even besproken. Het was een erg leuke, gezellige en leerzame dag!

Bedankt vrijwilligers Gebroeders Luden!

 

Groetjes,

Florien Dijkstra, Janneke Woudstra, Renée Visser, Piet van der Meulen en Anneke van der Meulen

 

Geplaatst in Nieuws |